StormX – verdien crypto met gamen en online shoppen

Home » Blog » StormX – verdien crypto met gamen en online shoppen

Hoe zou je het vinden als je met online winkelen of gamen crypto kunt verdienen? Met de toenemende populariteit van cryptocurrency is het geen verrassing dat crypto apps toenemen. Hoewel veel hiervan uitsluitend bedoeld zijn voor het kopen, verkopen of opslaan van crypto’s, zijn er nogal wat uitzonderingen. StormX is daar één van.

Inhoudsopgave

Wat is StormX?

StormX is een gratis app die beschikbaar is op zowel Android als iOS. Een extentie van deze app kun je ook op de computer downloaden via Chrome- of Microsoft Edge.

Deze app is gelanceerd in 2015 door Simon Yu. Het doel hiervan is om gebruikers crypto te laten verdienen. StormX heeft vier hoofdfuncties: tokens verhandelen, crypto cashback via hun app, gaming en StormX staking.

De cashback-functie van StormX betaalt gebruikers in de vorm van crypto. Het doet dit door ze een percentage te geven van wat er is uitgegeven in een geselecteerde winkel.

Ze bieden cashback aan bij meer dan 1000 diverse online winkels. Of je nu kleding, eten, huishoudelijke artikelen of andere producten wilt kopen, je maakt kans op een gedeeltelijke cashback als je deze app gebruikt.

Om dit te doen, selecteer je eenvoudig één van de winkels in de app. Vervolgens word je doorgestuurd naar de website. Er zijn ook Nederlandse webshops aangesloten.

Wil je de app downloaden? Klik op StormX om naar de officiële website te gaan.

Hoeveel Cashback kun je verdienen?

Je kunt tot 87.5% cashback krijgen. Zodra je een aankoop hebt voltooid, verschijnen er bliksemschichten in je StormX-account, deze vertegenwoordigen jouw STMX munten.

Neem de lijst met voorwaarden en uitsluitingen voor elke winkel goed door. Verschillende items in dezelfde winkel kunnen verschillende cashback-bedragen opleveren.

Bovendien hebben ze limieten voor hoeveel cashback je per aankoop kunt verdienen, dus bekijk deze goed, voordat je grote aankopen doet.

Het is ook belangrijk om te weten dat je geen externe promotiecodes of vouchers kunt gebruiken in combinatie met de crypto cashback.

Crypto Cash Out Limiet

Je kunt jouw geld opnemen in de vorm van crypto. Dit lukt alleen, zodra je een saldo van $ 10 bereikt hebt. Je kunt het geld opnemen in Bitcoin, Ethereum, Litecoin, KeeperDAO en StormX (STMX).

Als je jouw geld wilt opnemen, moet je een ERC20-wallet verbinden met de app. StormX ondersteunt momenteel een breed scala aan populaire crypto wallets, waaronder Coinbase, MetaMask en Trust Wallet.

Wanneer je jouw wallet koppelt, ga je automatisch van een gewoon lid naar een rewards member. Zo krijg je meer cashback bij elke aankoop die je doet.

Lidmaatschap

Platinum member op stormx met stormx crypto
Afbeelding 2: Platinum member met 4.91 miljoen stmx cryptomunten

Omdat STMX het native token van de app is, beloont het gebruikers voor het kiezen van deze munt boven andere cryptomunten. Als je steeds meer SMTX in je wallet hebt, ga je steeds een rang omhoog.

Deze niveaus variëren van paars tot diamant en je moet een bepaalde hoeveelheid STMX in je wallet hebben om van niveau naar niveau te gaan.

Je hebt geen STMX in je wallet nodig om het eerste niveau te bereiken. Het bedrag dat je elke keer moet verzamelen om verder te gaan, neemt toe totdat je het Diamant-niveau bereikt hebt. Op dat moment heb je ten minste 6,2 miljoen STMX in je verbonden wallet nodig.

Maar probeer niet te veel te focussen op deze rangen. Het klinkt misschien verleidelijk, maar bij het bereiken van diamant zal je cashback-tarief slechts 3,5x toenemen. Een voordeel is echter dat je snel je beloningen otnvangt.

Een ander belangrijk punt om op te merken is dat de cashback-tarieven van StormX niet zo hoog zijn als die van andere concurrenten. zoals Swagbucks en Rakuten. Deze andere bedrijven betalen echter in traditioneel contant geld, niet in crypto. StormX is een solide optie als je alleen het laatste wilt verdienen.

Dus nu we alles weten over de cashback-functie van StormX, gaan we het hebben over Stormx Staking.

Hoe werkt Staking op StormX?

stormx staking door crypto wallet te koppelen, waaronder metamask en coinbase

Op StormX kun je alléén STMX staken. Met staking kun je extra munten verdienen bovenop jouw eigen munten.

StormX biedt een mooi beloningspercentage van 7,5% aan, wat aanzienlijk meer is dan bij crypto exchanges voor staken van andere altcoins.

Als je STMX wilt staken, moet je een crypto wallet aansluiten. Daarnaast moet je wat STMX hebben opgeslagen in je wallet. StormX keert elke zondag beloningen uit, zodat je regelmatig kunt verdienen zonder lange wachttijden.

Zoals vaak het geval is, worden de munten geblokkeerd voor de duur van de stakingsperiode. Staking kun je altijd weer deactiveren. Ben je dus van plan om jouw STMX langer dan 1 week te bewaren, dan kun je staking activeren om wat meer STMX te verdienen.

Naast staking kun je met de app ook verschillende cryptocurrencies kopen, waaronder Bitcoin en Ethereum. Dit kan worden gedaan door jouw StormX-account te verbinden met de reeks ondersteunde beurzen, zoals Binance, KuCoin en Bittrex.

Laten we nu naar de laatste functie van StormX gaan: games spelen voor crypto.

Gamen voor Crypto

Klinkt geweldig, nietwaar? Games spelen en in ruil daarvoor crypto krijgen, dat is een win-win situatie! Er zijn een aantal spellen in de StormX-app die je kunt spelen en voltooien om crypto te verdienen. Games zoals slots, fantasiespellen, quizzen, vechtspellen en meer.

Dit zijn gewone games op de smartphone die te vinden zijn in de app store. Door de samenwerking met StormX is het mogelijk om tijdens het spelen geld te verdienen. Er is een enorm scala aan games beschikbaar om te spelen, en je kunt de lijst van StormX sorteren op de hoogste beloning.

Je moet echter een account aanmaken met StormX en zowel jouw e-mailadres als telefoonnummer opgeven om te beginnen met spelen, dus zorg ervoor dat je jou op je gemak voelt voordat je begint.

Stormx koers

Bekijk hieronder de actuele koers van STMX

Stormx kopen

Je hoeft de app niet te gebruiken. Je kunt ook alléén StormX kopen, bewaren of verhandelen. Voor het kopen van cryptomunten raden we Bitvavo aan. Gebruik de calculator van Bitvavo om te kijken hoeveel STMX je kunt krijgen!

Probeer StormX als je crypto wilt verdienen

Als je specifiek geïnteresseerd bent in het verdienen van crypto, kan de app van onschatbare waarde voor je zijn. Of je nu cashback wilt verdienen door online te winkelen of door te gamen, met StormX kun je in de loop van de tijd crypto verdienen zonder veel moeite te doen.

Dat is een mooie deal als je het ons vraagt! Klik op StormX om naar de officiële website te gaan en de app te downloaden.