Ethereum kopen? Bekijk de realtime Ethereum koers

Ethereum kopen? De koers van Ethereum is momenteel €3,130.82. In de laatste 24 uur is de waarde van ETH met -0.87% omlaag gegaan. De wereldwijde marketcap is €376.09 B. Hieronder vind je Ethereum nieuws en de officiële websites.


Kopen verkopen Ethereum
 • ethereum
  Ethereum (ETH)
 • Live prijs
  €3,130.82
 • 24 uur%
  -0.87%
 • Marktkapitalisatie
  €376.09 B
 • Volume
  €11.81 B
 • Beschikbaar aanbod
  120.14 M ETH
 • Rang
  2

Crypto Rekenmachine

Prijsgrafiek


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Wat is Ethereum?

Ethereum is een platform dat wordt aangedreven door blockchain-technologie dat vooral bekend staat om zijn eigen cryptocurrency, ether of ETH genoemd, of gewoon ethereum. Het gedistribueerde karakter van blockchain-technologie is wat het Ethereum-platform veilig maakt, en die beveiliging stelt ETH in staat om waarde toe te voegen.

Smart Contracts

Smart contracts, zijn ontstaan ​​op het Ethereum-platform. Deze contracten vormen een centraal onderdeel van hoe het platform werkt. Veel gedecentraliseerde financiën (DeFi) en andere toepassingen gebruiken smart contracts in combinatie met blockchain-technologie. Het Ethereum-platform ondersteunt daarnaast ook een netwerk van gedecentraliseerde apps, ook wel dApps genoemd. Niet alleen ondersteund het Ethereum-platform ook andere cryptocurrencies. Gebruikers kunnen applicaties op het platform creëren, uitbrengen, er vermogen mee verdienen en gebruiken.

Bitcoin en Ethereum - het verschil

Ethereum wordt beschreven als 'de programmeerbare blockchain van de wereld' en positioneert zichzelf als een elektronisch, programmeerbaar netwerk met veel toepassingen. De Bitcoin-blockchain is daarentegen alleen gemaakt om de bitcoin-cryptocurrency te ondersteunen.

 

Historische data

DatumPrijsVolumeMarktkapitalisatie

Crypto Exchanges

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerktTrust Score

Technical Analysis